Тиждень математики

З 14 по 18 січня 2019 року в школі проводився тиждень математики. Заходи були спланові таким чином, щоб максимально охопити всіх учнів школи з 1 по 10 клас.

Тиждень виявився досить насиченим: вручення сертифікатів інтернет-олімпіад, конкурс «Танграм – це просто», виготовлення прикрас для математичного дерева, змагання «Хрестики-нулики», розв′язування судоку, конкурс «Числа в малюнках», виготовлення аплікацій «Жива геометрія», інтелектуальна гра «Розумники та розумниці», калейдоскоп задач «Математичні заморочки», створення спільного малюнка «Математика об′єднує серця», початкові класи взяли участь в математичних змаганнях «Цікава математика для малечі».

Учні школи спільно з вчителями створили унікальний ланцюг «Живі паралелі» довжиною 35 м. Вперше в історії школи відкрито виставку «Ручка-самоучка», яка нараховує 68 експонатів.

По завершенню тижня математики були підведені підсумки, учасники та переможці конкурсів нагороджені грамотами та подарунками. Проведені заходи показали, що математика може бути не лише серйозною, строгою наукою, вона також буває веселою, цікавою, різнокольоровою. Різноманітні математичні конкурси, змагання, вікторини дали можливість учням розкрити свої творчі та інтелектуальні здібності.

/Files/images/shkola/Отримання посвідчень.jpg

/Files/images/shkola/Ручка-самоучка.jpg

/Files/images/shkola/Підсумки тижня математики.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 237

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.